red een leven met lifevac

LifeVac belgië
 

Op zoek naar een LifeVac? Wij werken samen met verschillende partners in de Benelux die de LifeVac online aanbieden. Kijk snel waar je de LifeVac kan kopen!

LifeVac dealers in de Benelux

Effectief & snel

De LifeVac is een systeem dat met een vacuümkracht een blokkade uit de luchtweg kan verwijderen van een verstikkend slachtoffer. De handeling kan door iedereen verricht worden in slechts enkele seconden. 

Veilig in gebruik

Verschillende medische onafhankelijke studies hebben bewezen dat de LifeVac veilig in gebruik is bij volwassenen én kinderen. LifeVac is succesvol getest en het apparaat heeft wereldwijd al 50 levens gered. 

Na een inzet

Heeft u de LifeVac gebruikt om een verstikking te verhelpen? Laat het ons weten via het evaluatieformulier in dat bij uw bestelling inbegrepen zit. Wij vergoeden dan 50% van uw volgende LifeVac aankoop.

lifevac thuisset

De meeste verstikkingen gebeuren om-en rondom huis. Bewaar daarom deze set op een toegankelijke plek zoals een keukenkastje.

lifevac muurset

De muurset kan gemakkelijk aan een wand opgehangen worden. Bijvoorbeeld in een bedrijfskantine, verzorgingshuis of kinderdagverblijf.

het succes van de lifevac

De cijfers liegen er niet om

Verschillende onafhankelijke studies hebben aangetoond dat de LifeVac tot nu toe een 100% succespercentage heeft gehad tijdens uitgevoerde tests. Ook zijn tot op heden al vele levens mee gered.

%

Succespercentage

Levens gered

Vragen? 
Vraag maar raak!

Arnesteinweg 36
4383PB Middelburg
+31 (0) 118 – 236071
info@lifevac.nl